امروزه شغل تریدینگ به یک راه عالی برای کسب درآمد تبدیل شده است که سوئینگ تریدر نیز جزوی از این معاملهگری است. سوئینگ تریدر در حقیقت به کسی گفته میشود که معاملات میانمدت را انجام میدهد. معمولا این دسته از تریدرها بین چند روز تا چند هفته در یک معامله باقی میمانند تا به سود خود برسند. با توجه به اهمیت بالای سوئینگ تریدینگ، در این مطلب از دلفین وست قصد داریم که آن را بهصورت دقیق برای شما معرفی کنیم پس تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.
سوئینگ تریدر چیست؟
برای این که بهتر بتوانید با سوئینگ تریدر آشنا شوید، قبل از هر چیز باید بهخوبی با مفهوم سوئینگ تریدینگ آشنایی کافی پیدا کنید. سوئینگ تریدینگ به سبک خاصی از معاملات گفته میشود که در آن معاملهگر براساس تایم فریمهای متوسط مانند چهار ساعته یا روزانه اقدام به ترید میکند. در واقع مدتزمانی که یک تریدر از استراتژی سوئینگ استفاده میکند، معمولا بستهشدن پوزیشن تا چند روز زمان خواهد برد. با توجه به شرایط خاصی که در این بخش وجود دارد، شما حتما باید تلاش کنید که در این زمینه متخصص شوید. برای این کار باید در ابتدا وضعیت کلی بازار را در تایم فریمهای بلندمدت بهخوبی بررسی کنید.
درصورتیکه شرایط بازار در این حالت مناسب بود، میتوانید در زمانهای مناسب برای سوئینگ تریدینگ اقدام کنید. امروزه سوئینگ تریدر ارز دیجیتال نیز میتواند با یک برنامهریزی درست و حرفهای سود خوبی از این طریق به دست بیاورد. بهطور کلی Swing Trading به شما این امکان را میدهد که به آسانی نوسانات بازار را بگیرید و از این طریق، سودآوری خوبی داشته باشید.
بهطور قطع از این روش میتوانید شرایط بسیار خوبی را برای خود ایجاد کنید، پس حتما آن را در نظر بگیرید.
تاکتیکهای Swing Trading
بهطور کلی کسی که میخواهد سوئینگ تریدر ارز دیجیتال شود، باید موارد مختلفی را رعایت کند که هر کدام از آنها در نوع خود حائز اهمیت هستند. به این موضوع دقت داشته باشید که سوئینگ تریدینگ نیز تکنیکهای خاص خود را دارد که باید خود را برای آن آماده سازید. مهمترین تکنیکی که یک سوئینگ تریدر باید بداند، بررسی درست روند بازار است. در بسیاری از مواقع دیده شده است که معاملهگران در این بخش، اشتباه عمل میکنند که در نهایت ضررهای زیادی خواهند کرد. به همین جهت یک معاملهگر سوئینگ حتما باید مولتی تایم فریم کارکردن را یاد بگیرد.
متأسفانه در بسیاری از مواقع دیده شده است که تریدرها شرایط بازار را فقط در یک تایم فریم میسنجند. بهطور قطع این روش، آسیب زیادی به شما وارد میکند. این در حالی است که اگر بازار را در تایم فریم بزرگ بررسی کنید، متوجه خواهید شد که در چه وضعیتی قرار دارید. در واقع مولتیتایم فریم باعث میشود که نگاهتان به بازار کاملتر شود که در نهایت بر روی تصمیمگیریهای شما نیز اثرگذار خواهد بود. بهطور قطع، استفاده از این روش میتواند سود بسیار زیادی برای شما داشته باشد پس حتما از آن به نفع خود بهره ببرید.
نقاط قوت و ضعف سوئینگ تریدینگ
سوئینگ تریدینگ بهعنوان یک روش معاملاتی دارای مزایا و معایب خاص خودش است که حتما باید نگاه ویژهای به آن داشته باشید. در واقع داشتن استراتژی سوئینگ سبب میشود که میزان سود شما از این روش بسیار بیشتر باشد. از مهمترین نقاط قوت سوئینگ تریدینگ این است که گرفتن هر سوئینگ بدون شک سود بسیار زیادی برای شما خواهد شد. از آنجایی که مشخصشدن نتیجه معامله چند روز زمان میبرد، نیازی نیست که شما بهصورت مداوم روی چارت باشید و به انجام سایر کارهای خود نیز میتوانید بپردازید.
یک سوئینگ تریدر وقت آزادتری نسبت تریدر روزانه دارد که این ویژگی مثبت این روش خواهد بود. یکی از عیبهایی که میتوان برای سوئینگ تریدر نام برد، این است که با کمک آن نمیتوان ریزموجهای بازار را گرفت؛ این در حالی است که تریدرهای روزانه بسیاری از این فرصتهای معاملاتی را شکار کرده و از این طریق به کسب سود میپردازند. بر همین اساس اگر دوست دارید که موجهای کوچک بازار را هم بگیرید، سوئینگ تریدر شدن برای شما مناسب نیست و باید به سراغ معاملهگری روزانه بروید.
سوئینگ تریدر از چه تحلیلی استفاده میکند؟
با توجه به توضیحاتی که درباره سوئینگ تریدینگ به شما داده شد، حتما باید سعی کنید که از بهترین روشهای تحلیلی کمک بگیرید. در همین راستا نباید فراموش کرد که سوئینگ تریدینگ، قابلیت استفاده از انواع تحلیلها را خواهد داشت. بهطور کلی تحلیل تکنیکال نقش بسیار مهمی در این روش دارد که حتما باید برنامهریزی درستی در این زمینه داشته باشید. بااینحال تحلیل فاندامنتال نیز میتواند برای یک سوئینگ تریدر بسیار مفید باشد. با توجه به این که بسیاری از معاملات چند روز طول میکشند، اخبار تاثیر بسیار زیادی بر روی بازار خواهند گذاشت.
در صورتی که شما روش Swing Trading را برای معاملات خود انتخاب کردهاید، حتما سعی کنید که از ترکیب تحلیل تکنیکال و فاندامنتال برای نتیجهگیری بهتر استفاده کنید. معمولا معاملهگران کوتاهمدت مانند اسکلپرها و تریدرهای روزانه فقط از تحلیل تکنیکال استفاده میکنند. بااینحال اگر در سوئینگ تردینگ نیز از همین شیوه استفاده کنید، ممکن است که ضریب خطای شما بیشتر شود. همزمان که در حال بررسی شرایط تکنیکال بازار هستید، نگاهی نیز به شرایط اخبار و فاندامنتال بازار داشته باشید تا در صورت لزوم، آنها را با هم ترکیب کنید. بهطور قطع در این حالت میزان موفقیت شما در معاملات نیز افزایش پیدا میکند.
اهمیت تحلیل سنتیمنتال در سوئینگ تریدر
یکی از روشهای تحلیلی نوینی که بسیاری از تریدرهای حرفهای از آن استفاده میکنند. این نوع از تحلیل بهصورت ویژه به بررسی احساسات افراد در بازار میپردازد. یکی از نکات مهمی که باید به آن دقت کنید، این است که اکثر افراد در بازار در شرایط ترس و طمع واکنشهای احساسی نشان میدهند. به همین جهت یک سوئینگ تریدر ارز دیجیتال نیز به همین موارد دقت میکند و با انجام تحلیل سنتیمنتال بهترین تصمیم ممکن را خواهد گرفت.
ناگفته نماند که بهخاطر جدیدبودن این نوع از تحلیل، هنوز بسیاری از کسانی که Swing Trading انجام میدهند، از این متد جدید بیخبر هستند.
سخن پایانی
سوئینگ تریدر به کسی گفته میشود که معاملات خود را در طول بازه زمانی چند روز تا چند هفته انجام میدهد. در واقع این روش باعث میشود که شما روندهای بزرگتر بازار را بگیرید و از آن به سود برسید. این نکته را به یاد داشته باشید که سوئینگ تریدینگ برای نوسانگیری میانمدت بسیار مناسب است که میتوان از این راهکار بهطور ویژه استفاده کرد. در این مطلب از دلفین وست بهطور دقیق به معرفی این روش پرداختیم که میتوانید از این طریق به یک تریدر موفق تبدیل شوید.
سوالات متداول
- چرا سوئینگ تریدینگ سودساز است؟
یک سوئینگ تریدر میتواند که سوئینگهای بزرگ بازار را بگیرد که به همین جهت سود بسیار خوبی را به دست میآورد.
- برای Swing Trading چه اندیکاتوری مناسب است؟
شما میتوانید از گزینههای مختلفی در این بخش استفاده کنید. در این بین اندیکاتورهای میانگین متحرک، RSI و مکدی کاربرد بیشتری دارند.
- اصلیترین مزیت سوئینگ تریدینگ چیست؟
تریدر در این روش، مدت زمان کمی پای چارت است ولی درآمد بسیار خوبی از این طریق به دست میآورد.
برای یادگیری “تحلیل تکنیکال” مسیر زیر را به شما پیشنهاد میکنیم:
- پیوت چیست؟ آموزش محاسبه نقطه پیوت در تحلیل تکنیکال
- حمایت و مقاومت در تحلیل تکنیکال چیست؟
- تحلیل تکنیکال در بورس چیست؟ و چه اهمیتی دارد؟
- آموزش تحلیل تکنیکال بازارهای مالی | ۳ اصل اساسی تحلیل تکنیکال
- الگوی مثلث در بورس و تحلیل تکنیکال چیست؟
- افزایش حجم معاملات در بورس چگونه است؟ تحلیل حجم معاملات بورس
- قوانین امواج الیوت چیست؟ + موج شماری الیوت در تحلیل تکنیکال
- تفاوت نمودار تعدیل شده با تعدیل نشده در تحلیل تکنیکال چیست؟
- شناخت ۵ تا از مهمترین الگوهای قیمتی در تحلیل تکنیکال
- آشنایی با الگوی سر و شانه در بورس و تحلیل تکنیکال
- پرایس اکشن چیست؟ + همه چیز راجب تحلیل price action
- آشنایی با الگوی پرچم در تحلیل تکنیکال
- آموزش رهاورد ۳۶۵ + ویدیو | تحلیل تکنیکال با رهاورد ۳۶۵
- آموزش تریدینگ ویو (tradingview) و ابزارهای تحلیل تکنیکال در آن
- نحوه استفاده و آموزش سایت کدال بورس | تحلیل تکنیکال کدال
- الگوی کف و سقف دوقلو + ویدیو | انواع الگوی قیمت در تحلیل تکنیکال
- ویدیو آشنایی با الگوی مستطیل در تحلیل تکنیکال و کاربرد آن
- الگوی فنجان و دسته چیست؟ | نکات مهم درباره الگوی کاپ در تحلیل تکنیکال
- کاربرد الگوی چکش و کندل چکش معکوس در تحلیل تکنیکال
- الگوی وایکوف (Wyckoff) چیست؟ آموزش تحلیل وایکوف بیت کوین
- الگوی کندل هیکن آشی در تحلیل تکنیکال چیست؟
- الگوی کندل دوجی (Doji) چیست؟
- الگوی کندل هارامی (Harami) در تحلیل تکنیکال چیست؟
- آشنایی با پرایس اکشن rtm و روش استفاده از آن
- اندیکاتور MVRV چیست و چطور قیمت بیتکوین را پیشبینی میکند؟
- آشنایی با ۸ مورد از بهترین اندیکاتورهای تشخیص روند
- تفاوت اندیکاتورهای متقدم و متاخر در تحلیل تکنیکال
- نمودار عمق بازار (Market Depth) چیست و چه کاربردی دارد؟
- اندیکاتور RSI چیست و چگونه به ما کمک می کند؟
- اندیکاتورهای مهم فارکس | قدرتمندترین اندیکاتورها در فارکس کدامند؟
- سوئینگ تریدر (Swing Trader) چیست؟ | هرآنچه باید بدانید
- تحلیل بین بازاری چیست؟ آشنایی با روش تحلیل بین بازاری