دلیل اصلی ضرر تریدرها چیست؟

دلیل اصلی ضرر تریدر ها

[vc_row][vc_column][vc_column_text]بسیاری از تریدرها شکایت دارند و عنوان می‌کنند که با وجود اینکه آموزش می‌بینند،‌ اما معاملات خوبی را در بازار استارت نمی‌زنند و معمولاً اکثر معاملات آن‌ها با ضرر تمام می‌شود. ممکن است این سؤال برای شما هم پیش آمده باشد که چرا ضمن دیدن ویدئوهای آموزشی و مطالعه مطالب آموزشی مرتبط با ترید، همچنان معاملات ما به حد استاندارد نمی‌رسند و هنوز هم در حد یک تریدر مبتدی در حال ضرر کردن هستیم؟! اگر حقیقتاً چنین سؤالی ذهن شما را نیز درگیر کرده است، با ما همراه باشید تا به شما بگوییم که دلیل اصلی ضرر تریدرها چیست.

دلیل اصلی ضرر تریدرها چیست؟

مشکل اصلی آن‌جاست که افراد فکر می‌کنند که با شرکت در یک دوره‌ی آموزشی،‌ با دیدن یک ویدئو یا خواندن یک کتاب در زمینه ترید، دیگر تبدیل به یک تریدر شده‌اند و می‌توانند معاملات خوبی را در بازار باز کنند. این در حالی است که تبدیل شدن به تریدر حرفه‌ای، تنها با خواندن چند کتاب و مقاله یا شرکت در یکی یا دو دوره آموزشی ممکن نیست، چون تبدیل شدن به یک تریدر حرفه‌ای به یک پروسه نیاز دارد. آن‌گاه پس از طی کردن یک پروسه است که می‌توان به تریدری تبدیل شد که می‌تواند به‌صورت مستمر ماهیانه یا سالیانه از بازار سود بگیرد. در ادامه، مراحل این پروسه را بررسی خواهیم کرد.

چطور می‌توان تبدیل به یک تریدر حرفه‌ای و موفق شد؟

برای تبدیل شدن به یک تریدر حرفه‌ای باید مراحل زیر را در پروسه‌ی خود طی نمایید:

  • آموزش انواع استراتژي‌ها و دیدگاه‌های معامله‌گری

این آموزش می‌تواند در شرکت در دوره، در خواندن کتاب یا در دیدن ویدئوهای آموزشی قرار داشته باشد. در دوره‌ی تریدر شو بیش از 70 یا 80 ویدئوی مختلف به این امر اختصاص دارد که در آن‌ها از ساده‌ترین استراتژی‌ها مانند شکست خط روند و فیبوناچی‌ها تا حرفه‌ای‌ترین استراتژي‌ها مانند تئوری امواج، پرایس اکشن و …. قرار دارد و یک منبع خوب برای این منظور به حساب می‌آید. با گذراندن این مرحله، حدود 10 درصد از پروسه خود را طی خواهید کرد.

  • وجود یک تریدر حرفه‌ای در کنار افراد

مهم‌ترین مرحله‌ی تبدیل شدن شما به یک تریدر حرفه‌ای، وجود یک کوچ،‌ مربی یا شخصی است که یک کارنامه واقعی از فعالیت در بازارهای مالی دارد. این شخص اگر در کنار شما باشد،‌ می‌تواند مرحله به مرحله اشکالات کارتان را به شما بگوید و کاری کند که کم‌کم خودتان سر از کار بازار دربیاورید. پشتیبان‌های دوره تریدر شود دقیقاً نقش چنین کوچی را برای دانشجویان ایفا می‌کنند و افراد می‌توانند تمام ابهامات، سؤالات و چالش‌های خود را به کمک این پشتیبان‌ها حل کنند. این مرحله حدود 70 تا 80 درصد پروسه را شامل می‌شود!

  • روانشناسی معامله‌گری

متأسفانه در اکثر آموزش‌ها، روانشناسی معامله‌گری صرفاً به تعیین حد ضرر، داشتن ژورنال معاملاتی و عدم رفتار هیجانی خلاصه می‌شود،‌ در حالی که این موارد جزو سطحی‌ترین موضوعات در روانشناسی معامله‌گری هستند. در دوره‌ی تریدر شو، آزمون‌های روانشناسی متعددی را برای دانشجویان برگزار می‌کنند تا به‌صورت جداگانه به ویژگی‌های روانی معامله‌گری هر دانشجو پی ببرند و سپس براساس همان ویژگی‌های روانی، رفتار معاملاتی آن‌ها را پیش‌بینی کنند. در پیگیری روانشناسی معاملاتی، باید رفتار روانی منحصر به فرد هر تریدر را بررسی کرد و صرفاً با دادن یک سری راه‌حل‌های کلی از این موضوع رد نشد. آگاهی از رفتار روانی خود در حین معامله به شما کمک می‌کند تا قدم نهایی را در پروسه‌ی تریدر حرفه‌ای شدن خود بردارید.
نکته:
حتماً قبل از اینکه در یک دوره‌ای شرکت کنید، از تجربه معامله‌گری استاد خود و کارنامه واقعی وی در بازارهای مالی اطلاع حاصل کنید و به تجربه تئوری صرف اساتید اعتماد نکنید تا در نهایت با گذراندن موارد فوق به یک تریدر حرفه‌ای تبدیل شوید![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

5/5 - (3 امتیاز)
دیدگاهتان را بنویسید