بازار ارزهای دیجیتال به یکی از محبوبترین بازارهای مالی برای سرمایه گذاری تبدیل شده است. اگرچه قدمت این بازار بسیار کمتر از بازارهای فارکس، بورس، و بازار طلا است، اما در حال حاضر به اندازه دیگر بازارها ترافیک دارد. این مهم را میتوان به ویژگیهای ذاتی این بازار نسبت داد. سیستم غیرمتمرکز حاکم بر معامله ارزهای دیجیتال سبب شده تا افراد تمایل بیشتری برای حضور در آن داشته باشند. اما بیشتر معاملات ارز دیجیتال در بستر صرافیهای آنلاین انجام میشود. در حال حاضر، صرافیهای بسیار مشهور و کارآمدی برای این منظور وجود دارد که یکی از آنها «صرافی کوکوین» است. اگر شما نیز مشغول فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال هستید یا تمایل دارید که به آن بپیوندید، با ما همراه باشید. چراکه قصد داریم در ادامه به آموزش صرافی کوکوین Kucoin، نحوه ثبت نام در آن و همچنین چگونگی کار با آن بپردازیم.
صرافی کوکوین چیست؟
صرافی کوکوین «Kucoin» یکی از چند صرافی آنلاین بزرگ جهان است که فعالیت آن در راستای ارزهای دیجیتال قرار دارد. به طوری که بیش از ۲۰۰ ارز دیجیتال مختلف در آن وجود دارد. صرافی کوکوین در ماه می سال ۲۰۱۷ توسط Michael Gan و همکارش Eric Don اجرا شد. این در حالی است که طراحی اولیه و تحقیقات در مورد این پلتفرم از سال ۲۰۱۳ آغاز شده بود. پس از گذشت یک سال از فعالیت کوکوین، تعداد کاربران آن به یک میلیون نفر رسیدند. در حال حاضر صرافی کوکوین به ۸ میلیون کاربر از ۲۰۰ کشور جهان خدمات خود را ارائه میکند. همچنین حجم معاملات روزانه در این صرافی به بیش از یک و نیم میلیون دلار میرسد. به همین خاطر صرافی کوکوین در لیست ۵ صرافی برتر جهان برای مبادله ارزهای دیجیتال قرار دارد.
ویژگیهای برتر صرافی کوکوین
دلیل محبوبیت زودهنگام کوکین را میتوان در امکانات سطح بالا و آسان آن جستوجو کرد. برخی از مهمترین امکانات و قابلیتهای کوکوین به قرار زیر هستند:
- رابط کاربری آسان و کارآمد
- کارمزد پایین معاملات به نسبت دیگر صرافیها (۱/۰ درصد)
- امکان معامله با اهرم (Leverage) تا ۱۰ برابر سرمایه
- دارای بخش معاملات فیوچرز تا ۱۰۰ برابر سرمایه
- پشتیبانی ۲۴ ساعته در ۷ روز هفته
- مجهز به بخش «Staking» ارزهای دیجیتال (روش جایگزین ماینینگ برای استخراج ارز دیجیتال)
- نقدینگی بالا
- دارای رمزارز داخلی Kucoin Shares (KSC) برای لحاظ تخفیف در معاملات
- پشتیبانی از خرید رمزارز با ارزهای فیات مانند دلار و یورو
- دارای نسخههای تحت موبایل و دسکتاپ
- امکان انجام معامله بدون احراز هویت (در صورت احراز هویت به امکانات بیشتری دسترسی خواهید داشت)
- امنیت بالا
با توجه به ویژگیهای نامبرده میتوان به کارایی صرافی کوکوین پی برد. اگر شما نیز به معامله ارزهای دیجیتال علاقهمند هستید، باید آموزش صرافی کوکوین را در برنامه خود جای دهید. چراکه آمارها نشان میدهد از هر ۴ نفر فعال در حوزه ارزهای دیجیتال، یک نفر در کوکوین حساب کاربری دارد!
مزایا و معایب صرافی کوکوین
اگر بخواهیم مزایای صرافی کوکوین را بررسی کنیم، میتوانیم مزایای عمده زیر را برای آن نام ببریم:
- کوکوین به کاربران خود وام اعطا میکند.
- کاربران بدون احراز هویت میتوانند تا ۵ بیتکوین در روز از کوکوین برداشت کنند. این تعداد در صورت انجام احراز هویت برای افراد بیشتر خواهد شد.
- کاربران با ذخیره و نگهداری رمزارزهای خود در کوکوین، میتوانند از آن سود دریافت نمایند.
موارد فوق را میتوان به عنوان قابل توجهترین مزایای سایت صرافی کوکوین در نظر گرفت. اما طبیعتاً هیچ سیستم بی عیب و نقصی در این عالم وجود ندارد. بنابراین برای کوکوین صرافی هم میتوان معایبی را در نظر گرفت. این معایب به قرار زیر هستند:
- محدودیت روشهای پرداخت در کوکوین
- محدودیت منابع آموزشی در کوکوین
- نامناسب برای معاملهگران مبتدی
تعداد معایب کوکوین صرافی از مزایای آن بسیار کمتر است. البته موضوع محدودیت در پرداخت و منابع آموزشی این سایت را میتوان با سایتهای مکمل حل و فصل کرد. اما موضوع نامناسب بودن سایت صرافی کوکوین برای تریدرهای مبتدی جای تردید دارد. افرادی که هیچ گونه آشنایی اولیه با بازارهای مالی ندارند و قبلاً در پلتفرم دیگری فعالیت نداشتهاند، کار با کوکوین برای آنها سخت خواهد بود. البته این موضوع هم با آموزش بیشتر تریدرهای مبتدی قابل اغماض است!
صرافی کوکوین برای ایرانیان
در جریان تحریمهای ایران، بیشتر حساب ایرانیها در صرافی بایننس (بزرگترین صرافی رمزارز جهان) بلوکه شد. در این جریان بود که تریدرهای ایرانی به سمت دیگر صرافیها کشیده شدند. یکی از بهترین صرافیهای آنلاین برای فعالیت ایرانیها در بازار ارزهای دیجیتال، صرافی کوکوین است. اگرچه امکان ثبت نام در صرافی کوکوین با پاسپورت ایرانی امکانپذیر نیست، اما در هر صورت ایران در لیست تحریم این سایت قرار ندارد. همینطور امکان فعالیت بدون احراز هویت در کوکوین نیز فرصت خوبی برای فعالیت ایرانیان در بازارهای جهانی است. به همین خاطر بیشتر ایرانیان از سمت بایننس به سمت کوکوین کوچ کردهاند. امکان انجام معاملات فیوچرز و اسپات در کوکوین نیز بدون احراز هویت انجام میشود. به این صورت، ایرانیها میتوانند بدون معرفی خود در سایت صرافی کوکوین به فعالیت بپردازند. بنابراین آموزش صرافی کوکوین برای هموطنان در درجه اهمیت بالایی برخودار است.
اگرچه صرافی کوکوین برای ایرانیان بسیار مناسب است. اما امکان دارد در آینده، کوکوین نیز کاربران ایرانی را محدود کند. اما تا به امروز (شهریور ۱۴۰۰) این اتفاق رخ نداده است. برای احتیاط بهتر است همین حالا هم با فیلترشکنهای آیپی ثابت در کوکوین ثبتنام کنید.
حداقل سرمایه برای فعالیت در کوکوین چقدر است؟
افرادی که مایل هستند تا فعالیت در کوکوین را آغاز کنند، میتوانند این کار را با ۱۰ دلار نیز آغاز نمایند. در واقع، ۱۰ دلار، حداقل سرمایه لازم برای شروع معامله در بازارهای سایت صرافی کوکوین است. این سرمایه را میتوان برای خرید یا فروش مورد استفاده قرار داد. چراکه امکان معاملات دوطرفه در کوکوین نیز مانند بازار فارکس برقرار است.
آموزش ثبت نام در صرافی کوکوین
شما با ثبت نام در کوکوین میتوانید به گزینههای متنوع این سایت دسترسی داشته باشید. خوشبختانه مراحل ثبت نام صرافی کوکوین بسیار راحت است. شما با طی کردن مراحل زیر میتوانید ثبت نام صرافی کوکوین خود را به انجام برسانید:
- از طریق لینک – https://kucoin.com/ – وارد صفحه اصلی کوکوین شوید.
- با کلیک روی «APP» میتوانید اپلیکیشن رسمی این صرافی را دانلود کرده و روی تلفن همراه اندروید یا IOS خود نصب نمایید.
- برای ثبت نام باید روی عبارت «sign up» موجود در بالای صفحه کلیک کنید.
- حالا یک کادر برای شما باز میشود که میتوانید در آن ثبت نام خود را با شماره تلفن یا ایمیل انجام دهید. با توجه به این که کد ایران در لیست شمارههای این سایت وجود ندارد، باید گزینه ثبتنام با ایمیل را انتخاب نمایید.
- پس از وارد کردن ایمیل، در کادر زیر ایمیل، یک کادر دیگر قرار دارد که روبهروی آن یک دکمهی «Send Code» قرار دارد. باید روی این دکمه کلیک کنید تا کوکوین کد تأیید شما را به ایمیلتان ارسال کند. ایمیل خود را باز کنید و کدی که از طرف کوکوین ارسال شده را کپی نمایید. سپس آن کد را در کادر مربوطه سایت وارد کنید.
- پس از وارد کردن کد تأیید، حالا یک پسورد قوی حداقل ۷ کاراکتری متشکل از نماد، حروف بزرگ و کوچک لاتین و اعداد را انتخاب نمایید.
- در آخرین کادر این صفحه میتوانید کد معرف خود را وارد نمایید تا شامل تخفیف شوید. اما اگر کد معرف ندارید، این کادر را خالی بگذارید.
- گزینهی «Terms of use» مربوط به قوانین سایت را تیک زده و روی دکمهی «Sign Up» کلیک نمایید.
- پس از طی کردن مراحل فوق به صفحه اصلی حساب کاربری خود در سایت صرافی کوکوین منتقل میشوید. حالا با استفاده از گزینههای سمت راست بالای صفحه میتوانید به تنظیمات پنل کاربری خود دسترسی پیدا کنید.
اگر در مسیر ثبت نام مشکلی برای شما ایجاد شد، مراحل را مجدداً طی نمایید. برای این کار میتوانید از یک فرد دیگر که تجربه بیشتری دارد کمک بگیرید.
ارتقا امنیت حساب کاربری کوکوین
شما برای امنیت حساب کاربری خود در آموزش صرافی کوکوین میتوانید از طریق سربرگ «Account Security» موجود در پروفایل حساب کاربریتان اقدام نمایید. آنگاه دو حالت کلی برای امنیت وجود دارد. یکی از آنها مربوط به فعالسازی SMS برای دریافت کدهای امنیتی است.
این مورد برای ایرانیها مناسب نیست، چراکه کد ایران در لیست شمارههای کوکوین وجود ندارد. گزینه دوم مربوط به اپلیکیشن امنیتی گوگل اوتنتیکیتور «Google Authentication» است. این گزینه برای ارتقا امنیت حساب کاربری ایرانیان در کوکوین توصیه میشود. برای این امر باید ابتدا اپلیکیشن Google Authentication را از گوگلپلی یا اپ استور دانلود کرده و روی تلفن همراه خود نصب نمایید.
آنگاه به وسیله کد QR موجود در تنظیمات امنیتی کوکوین، اپلیکیشن را به حساب خود متصل کنید. پس از انجام تنظیمات لازم، حساب شما ایمن خواهد شد. به طوری که هربار برای ورود به حساب کاربری خود در کوکوین، ابتدا یک کد ۶ رقمی از گوگل اوتنتیکیتور دریافت مینمایید.
آموزش کار با صرافی کوکوین
طبیعتاً زمانی میتوانید از قابلیتهای سایت صرافی کوکوین بهره بگیرید که آموزش صرافی کوکوین را فراگرفته باشید. به طوری که بتوانید فعالیتهای روتین معاملاتی را با آن کنترل نمایید. در مسیر فعالیت در سایت کوکوین به آموزشهای زیر نیاز خواهید داشت:
-
واریز وجه به حساب صرافی Kucoin
در آموزش صرافی کوکوین، باید ابتدا به نحوهی واریز این سایت دقت نمایید. چراکه برای فعالیت در کوکوین، باید ابتدا سرمایه اولیه خود را وارد این سایت کنید. برای این منظور، وارد حساب کاربری خود در کوکوین شوید. سپس از طریق سربرگ «Assets» به بخش واریز وجه میرسید.
برای واریز وجه باید در صفحه باز شده روی عبارت «Deposit» کلیک نمایید. سپس یک کادر برای شما باز میشود که باید اطلاعات واریز خود مانند «نوع رمزارز»، «نوع حساب تجاری یا ترید» و «نوع شبکه انتقال» را تکمیل نمایید.
سپس «آدرس کیف پول مقصد» که همان آدرس کیف پول شما در کوکوین است در آخرین کادر این صفحه نمایش داده شده است. میتوانید آن را کپی نمایید. سپس وجه موردنظر را به آن کیف پول انتقال دهید.
-
برداشت وجه از صرافی Kucoin
برای برداشت ارز دیجیتال از کوکوین نیز باید پس از ورود به حساب کاربری، روی سربرگ «Assets» کلیک کنید. سپس گزینه «Withdraw» را انتخاب نمایید.
آنگاه مانند حالت قبل، یک صفحه دیگر برای شما باز میشود که باید اطلاعات برداشت خود را در آن وارد کنید. این اطلاعات شامل «نوع ارز دیجیتال»، «نوع شبکه انتقال»، «آدرس کیف پول مقصد» و «مقدار ارز دیجیتال» است.
از طریق گزینه «Remark» موجود در انتهای این صفحه میتوانید توضیحاتی را برای انتقال خود در نظر بگیرید. با کلیک روی دکمهی «Confirm» عملیات برداشت انجام خواهد شد. البته قبل از آن میتوانید مقدار کارمزد انتقال را مشاهده نمایید.
-
نحوه ترید ارز دیجیتال در صرافی Kucoin
برای خرید و فروش یا معامله ارز دیجیتال در آموزش صرافی کوکوین، باید پس از ورود به حساب کاربری، روی سربرگ «Markets» کلیک کنید. آنگاه لیستی از رمزارزهای موجود برای شما نمایش داده میشود. شما میتوانید از طریق منوهای بالای لیست، رمزارزها را فیلتر کرده و صرفاً گزینههای موردنظر خود را رصد کنید. همچنین اگر رمزارز موردنظرتان را در لیست پیدا نمیکنید، میتوانید نماد آن را در کادر جستوجوی سمت راست بالای لیست تایپ نمایید. در این صورت با کلیک روی آن، به صفحه مربوط به همان رمزارز هدایت میشوید. حالا در این صفحه میتوانید معامله خرید یا فروش خود برای آن رمزارز خاص را به انجام برسانید. اما برای استارت زدن معامله به یک سری تنظیمات نیاز دارید. این تنظیمات شامل موارد زیر هستند:
- «Spot»:
اسپات در اصطلاح کلی به معنای «تحویل فوری» است. بنابراین در آموزش صرافی کوکوین نیز میتوان معاملات را بهصورت فوری و آنی به انجام رسانید. این گزینه در سمت راست صفحه رمزارز به معنای معامله فوری است. در کنار آن، عبارات دیگری وجود دارد که در ادامه آنها را بررسی میکنیم.
- «Margin»:
مارجین به معنای «حاشیه سود» معاملات است. در این بخش میتوانید مارجین یا حاشیه معامله خود را انتخاب نمایید. همچنین با انتخاب مقدار لوریج (Leverage) میتوانید تا ۱۰ برابر سرمایه خود معامله کنید.
- «Futures»:
در بخش فیوچرز میتوانید تا ۱۰۰ برابر سرمایه خود معامله انجام دهید. معاملات فیوچرز به دو صورت بلند «Long» و کوتاه «Short» انجام میشوند. برخی از تریدرها از فیوچرز یا معاملات آتی برای پیش بینی قیمت رمزارزها استفاده میکنند.
- «Limit»:
در بخش لیمیت، شما قیمت پیشنهادی خود را برای انجام معامله مشخص میکنید. در این صورت، اگر قیمت به آن حد برسد، معامله شما بهصورت خودکار شروع خواهد شد.
- «Market»:
در بخش مارکت میتوانید بدون در نظر گرفتن قیمت، همان لحظه و به قیمت بازار، معامله خود را آغاز نمایید.
- «Stop-Limit»:
استاپ لیمیت یکی از زیرعنوانهای اسپات است که میتوانید از طریق آن برای معامله خود شرط بگذارید. برای مثال، اگر قصد معامله بیتکوین را دارید، میتوانید شرط بگذارید که اگر مقاومت ۶۰ هزار دلاری بیتکوین شکسته شد، آن را برای من خریداری کن یا برعکس. به همراه این اقدام میتوانید قیمت پیشنهادی خود را نیز اعلام نمایید.
- «Stop-Market»:
استاپ مارکت مانند حالت قبل عمل میکند؛ با این تفاوت که دیگر شرط مکملی برای آن وجود ندارد. در واقع به محض رسیدن قیمت به قیمت اعلام شده کاربر، معامله بلافاصله آغاز خواهد شد.
با تنظیمات فوق میتوانید شروع به معامله در کوکوین نمایید. البته همه چیز به همینجا ختم نمیشود. شما برای انجام معاملات سودده در این بازار، به آموزش تحلیل تکنیکال، تحلیل فاندامنتال، روانشناسی بازار و … نیاز خواهید داشت. همچنین برای فعالیت سودمند در کوکوین نیز باید قسمتهای جزئیتر آموزش صرافی کوکوین را فرا بگیرید.
سخن نهایی
کوکوین میتواند بهترین جایگزین بایننس برای کاربران ایرانی باشد. چراکه این صرافی بدون احراز هویت هم امکان معامله برای کاربران را فراهم کرده است. اگرچه به وسیله این مطلب میتوانید فعالیت در کوکوین را آغاز کنید؛ اما برای فعالیت حرفهای و سودبخش، بهتر است در دورههای آموزش ارز دیجیتال «دلفین وست» شرکت نمایید. هر سؤال، ابهام، نظر یا ایدهای در رابطه با صرافی کوکوین دارید، آن را در بخش نظرات مطرح نمایید.
برای یادگیری “مقدمات آموزش سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال” مسیر زیر را به شما پیشنهاد میکنیم:
- آموزش سرمایه گذاری ارز دیجیتال | بهترین روش نگهداری رمزارزها چیست؟
- ارز دیجیتال چیست و چه کاربردی دارد؟
- آشنایی با مهمترین و رایجترین اصطلاحات ارزهای دیجیتال | ۳۵ اصطلاح و ۴۴ مخفف
- آموزش ثبت نام در بایننس | آموزش ساخت اکانت و ورود به بایننس
- آموزش صرافی کوینکس + نحوه ثبت نام در Coinex
- آموزش صرافی کوکوین + ویدیو نحوه ثبت نام در صرافی کوکوین Kucoin
- آموزش خرید و فروش ارز دیجیتال
- چگونه بیت کوین بخریم؟ آموزش خرید بیت کوین + ویدیو
- آلت کوین چیست؟ | تفاوت آلت کوین و بیت کوین
- پیشبینی آینده ارزهای دیجیتال
- آموزش کوین مارکت کپ + ثبت نام در CoinMarketCap
- چطور از حساب بایننس پول برداشت کنیم؟ | لاک شدن حساب بایننس
- معرفی ۱۰ مورد از بهترین ارزهای دیجیتال برای سرمایهگذاری کوتاهمدت
- بهترین صرافی جایگزین بایننس برای ایرانیان | ۱۷ صرافی جایگزین برای بایننس
- آشنایی با انواع صرافی غیر متمرکز یا DEX | چطور از دکسها استفاده کنیم؟
- پرایوسی کوین چیست؟ معرفی برترین کوینهای حریم خصوصی
- جرایم دنیای ارزهای دیجیتال | وضعیت قانونی استخراج بیت کوین در ایران
- دلایل شکست معاملهگران مبتدی در بازار بورس و کریپتو
- معرفی سازمان خودخوان غیرمتمرکز دائو DAO و پروژههای این سازمان
- پروژه دیفای | معرفی ۱۵ پروژه نوپای دیفای برای سرمایهگذاری در سال ۲۰۲۱
- گس اتریوم چیست و لایه دوم اتریوم چرا به وجود آمده است؟
- آموزش ساخت nft | چگونه nft بسازیم
- کریپتوپانکس (CryptoPunks) چیست؟
- دامیننس بیتکوین چیست؟ همهچیز در مورد دامیننس یا سلطه بیتکوین
- ۱۱ پروژه متاورسی و بازیهای درآمدزا در سال ۲۰۲۲ که باید زیرنظر بگیرید
- سبد سرمایهگذاری ارز دیجیتال چیست + نکاتی برای ساخت پورتفولیوی سودآور
- حساب پسانداز بیتکوین | حساب پسانداز ارز دیجیتال چیست و چطور کار میکند؟
- کاربرد شاخص فاندینگ ریت (Funding Rate) | روشی برای پیشبینی قیمت بیتکوین