
دسترسی آسان
- آموزش بورس
- آموزش فارکس
- آموزش ارز دیجیتال
- آموزش تحلیل تکنیکال
- آموزش تحلیل فاندامنتال
- آموزش سرمایهگذاری در طلا
- آموزش سرمایهگذاری در مسکن
خانه > آموزش ارز دیجیتال صفر تا صد رایگان > بهترین کیف پول های ارز دیجیتال در سال 2023 کدامند؟
ارز های دیجیتال، نوعی ارز هستند که مانند پول کاغذی، حالت فیزیکی ندارند که بتوان آن را در یک کیف پول فیزیکی قرار داد. ارز دیجیتال در فضای اینترنت، بر بستر بلاک چین ایجاد می شوند و هیچ حالت فیزیکی وجود ندارد که کاربر آن را لمس کند. با این حال، چون ارز هستند و ارزش مادی دارند، مالکین آن نیاز دارند که داراییهای ارزهای دیجیتال را در جایی امن نگهداری کنند و بدانند چه مقدار دارایی دارند، دقیقاً مانند بانک که موجودی حساب بانکی را به صاحب حساب نشان می دهد. برای رفع این چالش، کیف پول ارزدیجیتال (کریپتو) به وجود آمد که به دو صورت نرم افزاری یا سخت افزاری است.
کیف پول ارز دیجیتال خدماتی را برای کاربران فراهم می کند تا موجودی حساب خود را مشاهده کنند؛ کاربران را قادر می سازد تا تراکنش های خود را انجام دهند، ارزهای دیجیتال را ارسال و هم دریافت کنند؛ در نتیجه، برای هر فردی که می خواهد وارده حوزه ارز های دیجیتال شود، کیف پول ارزدیجیتال از مهم ترین بخش های این حوزه است که باید در مورد آن اطلاعات کافی داشته باشد؛ به همین دلیل، قصد داریم در این مقاله به بررسی کیف پول ارز دیجیتال و معرفی بهترین کیف پول های ارز دیجیتال بپردازیم.
مانند هر نوع ارز، ارز دیجیتال را می توان نگهداری کرد و برای تراکنش ها مختلف استفاده کرد.
کیف پولهای رمزنگاری برای مواردی نیاز هستند که به فعال کردن کاربرد عملی ارز دیجیتال کمک می کنند.
از جمله دلایلی که چرا به کیف پول های کریپتو نیاز است می توان به موارد زیر اشاره کرد:
مدیریت ارزهای دیجیتال: کیف پول های کریپتو به کاربران امکان نظارت بر موجودی دارایی های ارز دیجیتال را می دهند.
معاملات: ارسال و دریافت پرداخت های رمزنگاری یکی از ویژگی های مهم کیف پول های رمزنگاری و دلیل اصلی نیاز به آنها است.
اتصال به برنامه های غیرمتمرکز (dApps): برای اتصال و تعامل با DApps، یک کیف پول رمزنگاری مورد نیاز است.
کلید عمومی: هر کیف پول دارای دو کلید است که یکی از آن ها کلید عمومی نام دارد، یک رشته طولانی از اعداد و حروف است؛ در کیف پول ها، کلید عمومی همان آدرس کیف پول شما است که از آن برای انجام تراکنش ها استفاده می کنید.
کلید خصوصی: در اغلب کیف پول ها عبارتی 12 یا 24 کلمه ای با عنوان عبارت بازیابی (Mnemonic Phrase یا Seed Phrase) دریافت می کنید که همان کلید خصوصی شماست، با وارد کردن این کلید در کیف پول، هر کسی می تواند به دارایی موجود در کیف پول شما دسترسی داشته باشد؛ در نتیجه، باید در حفظ آن بسیار کوشا باشید.
افراد می توانند حساب هایی را نزد بانک های مختلف باز کنند و در ازای آن کارت های بانکی و اعتباری را خود را دریافت کنند و هر موقع که لازم شد از آن ها برای واریز و برداشت و یا هزینه ای خود استفاده کنند؛ یک کیف پول رمزنگاری در واقع حکم همان حساب و کارت اعتباری را دارد، با این تفاوت که نه در بانک بلکه بر بستر بلاک چین ایجاد شده است.
در یک بانک ، کاربران حساب های بانکی، کارت اعتباری دریافت می کنند؛ در بلاک چین ، کلید عمومی همان مفهوم اولیه شماره کارت اعتباری را ارائه می کند، اما داشتن یک شماره کارت بانکی یا یک کلید عمومی برای انجام کامل تراکنش ها نیست، نیاز به رمز کارت اعتباری است تا بتوان به کارت اعتباری دسترسی کامل داشت.
در بلاک چین، همان طور که گفته شد، یک کلید عمومی و یک کلید خصوصی وجود دارد که قرار است تنها توسط کاربرانی که برای دسترسی و انتقال ارز دیجیتال به هر دو کلید عمومی و خصوصی نیاز (مانند کارت اعتباری که هم به شماره مارت و هم رمز آن نیاز است).
کیف پول ارزدیجیتال انواع مختلفی دارد که در ادامه خدمت شما عرض خواهیم کرد؛هر کیف پول دارای ویژگی ها و رابط کاربری خاص خود است که باید با توجه به نیاز و راحتی خود باید بهترین کزینه را انتخاب کنیم، اما نکاتی هستند که فرقی ندارد با کداکمکیف پول راحتیم، بلکه باید قبل از اینکه کیف پولی را انتخاب کنیم و سرمایه خود را وارد آن کنیم، بررسی کنیم. نمونه ای از این نکات را در ادامه خدمت شما عرض می کنیم.
امنیت
مهم ترین معیار برای انتخاب کیف پول، امنیت آن است، چرا که شما قرار است دارایی هاو سرمایه خود را در آن قرار دهید؛ پس، اگر از امنیت خوبی برخودار نباشد، می تواند شما را دچار مشکل کند، خصوصاً برای نگه داری بلندمدت و هولد (Hodl). کیف پولی را انتخاب کنید که علاوه بر کلید خصوصی، دارای لایه های امنیتی بیشتر ومختلفی ازجمله احراز هویت دوعاملی و پین کُد داشته باشد. همچنین، درباره اعتبار کیف پول و سابقه تیم توسعه دهنده تحقیق کنید تا مطمین شوید که در تعهدات خود در ارایه خدمات کوتاهی نمی کنند. کیف پول های سخت افزاری، نسبت به بقیه گزینه های ایمن تری هستند اما برای تهیه آن ها باید هزینه کنید؛ در نتیجه در ابتدا و زمانی که شما هنوز سرمایه زیادی ندارید، لازم به تهیه آن ها نیست.
پشتیبانی از رمزارزها
هر کیف پول از ارز هایی پشتیبانی می کند؛ بدین معنی، پس از تهیه آن فقط می توانید همان ارز هایی که پشتیبانی می کند را در آن نگهداری کنید؛ در نتیجه، کیف پئلی را انتخاب کنید که از ارز خریداری شده شما پشتیبانی کند.
خدمات
در هر کیف پول ممکن است به غیر از نگهداری، خدمات دیگری نیز ارایه شود؛ در نتیجه، کیف پولی را انتخاب کنید که خدمات مورد نیاز شما را نیز ارایه دهد.
معامله گر هستید یا سرمایه گذار؟
اگر شما معامله گر هستید و ممکن است هر لحظه از ارز های دیجیتال خود استفاده کنید، بهتر است از کیف پول های صرافی ها استفاده کنید ( وب)، زیرا در غیر این صورت، برای هر بار ارسال ارز به صرافی باید کارمزد پرادخت کنید؛ در نتیجه، بع صرفه نیست. اما اگر سرمایه گذار بلند مدت هستید و نمی خواهید معامله کنید، بهتر است ارز های خود را به کیف پول های دیگر انتقال دهید، زیرا امنیت در کیف پول های شخصی بیشتر از کیف پول های صرافی ها است.
رابط کاربری
کیف پول هایی را انتخاب کنید که رابط کاربری ساده تری داشته باشد تا بتوانید راحت تر با آن ها کار کنید.
از نظر عملکردی دو نوع اصلی کیف پول رمزنگاری وجود دارد: کیف پول داغ و کیف پول سرد. کیف پول های داغ معمولا همیشه روشن و به اینترنت متصل هستند، در حالی که کیف پول های سرد معمولاً قطع می شوند و فقط در صورت نیاز به اینترنت متصل می شوند.
در دسته کیف پول های سرد دو نوع اصلی وجود دارد:
در دسته کیف پول داغ سه نوع وجود دارد:
کاربران کیف پول کاغذی می تواند آدرس کیف پول دریافت شده از سایت بیت آدرس را روی هر نوع کاغذ، نوت بوک، تخته سفید بنویسند. اما درحال حاضر می توان گفت استفاده از کیف پول کاغذی تقریباً منسوخ شده است.
نمونه هایی از کیف پول های سخت افزاری به شرح زیر است:
Ledger ، Trezor ، SecuX
نمونه هایی از کیف پول های داغ (وب، دکستاپی، موبایل) به شرح زیر است:
توضیحات مختصری در مورد 3 تا از محبوب ترین کیف پول های تلفن همراه
یک کیف پول رمزنگاری موبایل است که از ده ها رمز ارز محبوب پشتیبانی می کند، علاوه بر آن، بسیاری از توکن های محبوبی که بستر بلاک چین های اتریوم، بایننس و … ایجاد شده است، پشتیبانی می کند.
این کیف پول دارای توکن هایی به نام توکن های (TWT) Trust Wallet token است، با تهیه آن از مزایای مختلفی برخوردار می شوید، از جمله تخفیف در خرید ارزهای دیجیتال از درون برنامه تراست ولت
دارندگان TWT همچنین میتوانند در مدیریت Trust Wallet شرکت کنند و می توانند در مورد پیشنهاد های به روزرسانی Trust Wallet رأی دهند و به توسعه برنامه کمک کنند.
SafePal یک کیف پول رمزنگاری است که در سال 2018 راه اندازی شد و به کاربران کمک می کند تا از دارایی های دیجیتال خود را در آن نگهدارند.
کیف پول های سخت افزاری و نرم افزاری را ارائه می کند که همگی از طریق برنامه SafePal جفت شده و مدیریت می شوند و اولین کیف پول سخت افزاری بود که روی آن توسط Binance سرمایه گذاری شد.
کیف پول SafePal از دارایی های رمزنگاری محبوب متعدد پشتیبانی می کند و علاوه بر آن از توکن های محبوب که بر بستر شبکه های اتریوم، بایننس و … ایجاد شده اند، پشتیبانی می کند.
یک کیف پول رایگان است و می توان آن را به عنوان یک افزونه در مرورگرهای گوگل کروم، فایرفاکس و… نصب کرد و یا به عنوان یک برنامه بر روی تلفن همراه هوشمند در iOS و اندروید دانلود کرد. MetaMask با بیش از 30 میلیون کاربر، یکی از محبوب ترین کیف پول های رمزنگاری امروزی است. با استفاده از متاماسک، علاوه بر اتریوم، قادر به اتصال و کار با شبکه های بایننس اسمارت چین و همچنین پالیگان نیز خواهید بود.
سخن پایانی
در این مقاله سعی شد تا شما را با کیف پول ارز دیجیتال، انواع آن، نحوه کار کرد آشنا کنیم و همچنین، نمونه هایی از کیف پول ها را خدمت شما عرض کردیم؛ به یاد داشته باشید که مهم ترین نکته درمورد کیف پول ها، امنیت آن ها است، پس سعی کنید از کیف پول های ناشناس دور بماند و برای ارز های خود از کیف پول های شناخته شده از جمله، تراست ولت، متاماسک، اتمیک ولت و… استفاده کنید.
دسترسی آسان
طراحی و توسعه توسط تیم فنی دلفینوست
تمامی حقوق محفوظ است