بستن منو

بهترین صرافی ارز دیجیتال ایرانی و خارجی بدون تحریم

تیم تحلیل دلفین وست
19 تیر 1402

اگر به خرید ارز دیجیتال علاقمند هستید، ابتدا باید در یک صرافی ارز دیجیتال ثبت نام کنید. با یک جستجوی ساده در گوگل با صدها صرافی ارز دیجیتال ایرانی و خارجی مواجه میشوید که احتمالا شما را سردرگم خواهند کرد. در کدام صرافی ثبت نام کنم؟ معتبر ترین آنها کدام است؟ این صرافی ها مجوز دارند؟ صرافی ایرانی نسبت به صرافی خارجی امن تر هستند؟ کدام صرافی کمترین کارمزد را دارد؟ کدام صرافی ها ایران را در لیست تحریم خود قرار داده اند؟ ما ساعتها صرف مقایسه و بررسی بهترین صرافی ارز دیجیتال کردیم تا بتوانیم به تمام سوالات شما در این باره پاسخ دهیم.

انواع صرافی ارز دیجیتال

همانطور که میدانید صرافی ارز دیجیتال پلتفرمی است که خریداران را قادر میسازد تا ارزهای دیجیتال را با سایر ارزهای فیات معامله کنند. آنها به نوعی واسطه‌ی بین خریدار و فروشنده هستند و در ازای خدماتی که ارائه میدهند از شما کارمزد دریافت می کنند. صرافی های ارزدیجیتال به دو حالت کلی متمرکز و غیرمتمرکز تقسیم میشوند:

صرافی های متمرکز (Centralized Exchange)

صرافی متمرکز یا به اختصار CEX رایج ترین صرافی برای معامله ارزهای دیجیتال هستند. این نوع از صرافی ها توسط شرکتی که مالک آن پلتفرم است به صورت متمرکز اداره میشود.

صرافی های متمرکز پس از بررسی موجودی حساب کاربر و مطابقت آن با درخواست ارسال شده، سفارش را در دفترچه سفارشات ثبت می کنند. پس از ثبت، کاربران دیگر این سفارشات را مشاهده می کنند و اگر تمایلی به آن داشته باشند، آن را قبول کرده و معامله بین طرفین انجام میشود. پس از انجام معامله، صرافی کارمزد خود را دریافت می کند.

از سال 2020، استفاده از CEX ها بسیار رایج شده است. پردازش تراکنش ها در صرافی های متمرکز سریع و مقرون به صرفه است. اما یک نکته منفی درباره این صرافی ها وجود دارد. آنها به یک واحد مرکزی متکی هستند.

صرافی Binance

بایننس Binance بزرگترین صرافی رمزنگاری جهان است؛ بیش از 50 میلیارد دلار حجم معاملات روزانه، بیش از 120 میلیون کاربر در سراسر جهان و بیش از 350 ارز دیجیتال لیست شده را دارد که سبب شده به عنوان یک صرافی قابل اعتماد در فضای رمزنگاری تثبیت شود. کاربران در صرافی بایننس می ‌توانند ارزهای دیجیتال خود را بخرند، بفروشند،استیک (ذخیره) کنند یا به خدمات مالی دیگری نیز دسترسی داشته باشند. صرافی بایننس در حال حاضر ایران را تحریم کرده و ایرانیان نمی توانند در این صرافی حساب باز کنند.

کارمزد صرافی

کارمزد صرافی بایننس بر اساس یک سیستم طبقه بندی شده، از کاربران معمولی تا وی آی پی، هزینه دریافت می کند. برای کاربران عادی، 0.10٪ کارمزد برای معاملات اسپات و برای خرید یا فروش فوری 0.50 % کارمزد دریافت می‌کند. میزان کارمزد دقیق معاملات شما در بایننس به میزان معامله بستگی دارد؛ هر چه حجم معامله بیشتر باشد، کارمزد بیشتر میشود.

صرافی Coinbase

صرافی کوین بیس Coinbase یک پلتفرم تجارت و سرمایه گذاری ارزهای دیجیتال مستقر در ایالات متحده است که در آن کاربران می توانند به راحتی ارزهای دیجیتال را خریداری، بفروشند، استیک (ذخیره) کنند یا به خدمات مالی دیگری نیز دسترسی داشته باشند. این صرافی را می توان در رده دوم بهترین صرافی ها در نظر گرفت و حجم معاملات روزانه فقط در بخش اسپات این صرافی بیش از 500 میلیون دلار است. بیش از 250 ارز دیجیتال را می توان در این صرافی معامله کرد. صرافی کوین بیس نیز مانند بایننس، ایران را در لیست تحریم های خود قرار داده و ایرانیان نمی توانند از این صرافی استفاده کنند.

کارمزد صرافی

کارمزدهای معاملات در این صرافی براساس مدل سازنده-گیرنده (maker-taker) است.

  • کارمزد های سازنده 0.00٪ تا 0.40٪
  •  کارمزد های گیرنده  0.05٪ تا 0.60٪

بهترین صرافی ارز دیجیتال خارجی بدون تحریم

متاسفانه بسیاری از صرافی های بزرگ خارجی مثل بایننس، Coinbase و.. به کاربران ایرانی خدمات نمیدهند. بنابراین اگر آی پی شما در این صرافی ها شناسایی شود، حسابتان مسدود و دارایی تان بلوکه خواهد شد. اما صرافی های خارجی و معتبر دیگری وجود دارند که نیازی به احراز هویت ندارند. استفاده از صرافی های خارجی همیشه با ریسک همراه است. بنابراین همیشه از وی پی اس VPS (آی پی ثابت) یا فیلترشکن برای تغییر آی پی ایران استفاده کنید. بعد از انجام معامله، بلافاصله دارایی خود را از صرافی به کیف پول خود انتقال دهید و به هیچ عنوان در هیچ صرافی خارجی احراز هویت نکنید.

در ادامه، بهترین صرافی های ارز دیجیتال بدون تحریم که به کاربران ایرانی خدمات میدهند را بررسی کردیم.

صرافی Kucoin

صرافی کوکوین kucoin فرآیند ثبت نام ساده و امنیت بالایی دارد. این صرافی با حجم معاملات بیش از 3 میلیارد دلار، در رده چهارم بهترین صرافی ها قرار دارد. بیش از 20 میلیون کاربر از این پلتفرم برای معاملات خود استفاده می کنند. احراز هویت در این صرافی اجباری شده است، بنابراین پیشنهاد میکنیم از صرافی های جایگزین مثل بینگ ایکس استفاده کنید.

  • پشتیبانی از +700 رمزارز
  • معاملات فیوچرز و استیکینگ: دارد
  • توکن صرافی: KCS

صرافی ارز دیجیتال خارجی کوکوین

کارمزد صرافی

این صرافی برای واریزها کارمزد دریافت نمی‌کند و کارمزد برداشت به نوع رمزارز بستگی دارد.

  • کارمزد معاملات اسپات در این صرافی 0.1 درصد است.
  • حداکثر کارمزد معاملات فیوچرز در این پلتفرم به عنوان میکر (Maker) 0.02 درصد و به عنوان تیکر (Taker) 0.06 درصد است.
  • کارمزد معاملات مارجین، مانند معاملات اسپات 0.1 درصد است.

آموزش صرافی کوکوین (Kucoin) + ویدیو

صرافی Bingx

صرافی bingx یکی از محبوب ترین صرافی های ارز دیجیتال بین کاربران ایرانی است که بدون محدودیت به آنها خدمات میدهد. شما میتوانید با شماره تلفن خود در این سایت ثبت نام و بدون نیاز به فیلترشکن یا VPS معامله کنید. پیشنهاد می‌کنیم هرگز برای احراز هویت اقدام نکنید.

  • امکان اتصال به تریدینگ ویو: دارد
  • معاملات فیوچرز: دارد

صرافی ارز دیجیتال خارجی برای ایرانیان

کارمزد صرافی

  • صرافی Bingx برای واریز هیچگونه کارمزدی از شما دریافت نمی‌کند.
  • با توجه به حجم معاملات، کارمزدی که شما بابت انجام هر معامله به صرافی پرداخت می‌کنید بین 0.02 الی 0.04 درصد است.
  • هزینه های کارمزد معاملات اسپات صرافی Bingx بسیار پایین است که آن را به یکی از بهترین صرافی ها تبدیل می کند.

صرافی Mexc

صرافی مکسی Mexc یکی از صرافی های گمنام در دنیاست که به دلیل ارائه خدمات بدون نیاز به احراز هویت، بین کاربران ایرانی محبوب شده است. توصیه میکنیم از صرافی Mexc استفاده نکنید. این صرافی در قوانین خود به صراحت اعلام کرده است که به کاربران ایران و چند کشور دیگر خدمات ارائه نمیدهد. از طرف دیگر، ضعف پشتیبانی و رتبه پایین این صرافی از لحاظ امنیت، Mexc را به یکی از نامناسب ترین صرافی ها برای ایرانیان تبدیل می کند.

بهترین صرافی ارز دیجیتال ایرانی

با وجود اینکه صرافی های ایرانی از رمزارز های کمتری پشتیبانی می کنند، یا خدماتی مثل معاملات فیوچرز ارائه نمیدهند، اما انتخاب مناسب تری برای کاربران ایرانی هستند. برخلاف صرافی های خارجی، شما برای احراز هویت در صرافی های ایرانی با مشکل رو به رو نیستید و خطر مسدود شدن حساب کاربری و بلوکه شدن دارایی تان وجود ندارد. از همه مهمتر، شما بدون نیاز به VPS و فیلترشکن معامله می کنید.

صرافی سرمایکس

یکی دیگر از صرافی های با سابقه ایرانی، صرافی سرمایکس sarmayex است. این صرافی فعالیت خود را از سال 1396 با برند ارزجو آغاز کرد، اما در سال 1400 نام برند خود را به  تغییر داد. این صرافی در حال حاضر دارای بیش از 550 هزار کاربر فعال است و  بیش از 700 ارز دیجیتال را در دسترس کاربران خود قرار می دهد که تعداد بسیار بالایی است و از تنوع بالایی برخوردار است.

سرمایکس

کامزد صرافی

سرمایکس در ازای خرید‌های سریع کارمزدی دریافتی نمی‌کند؛ اما در خرید‌های بخش سفارش گذاری (تالار مبادلات) به ازای هر خرید حداقل کارمزدی از کاربران دریافت می‌کند که جزئیات آن در تصویر زیر مشخص شده است.

کارمزد

صرافی نوبیتکس

صرافی Nobitex اولین صرافی ایرانی است که در سال 1396 تاسیس شد. در این صرافی می توانید به راحتی به صورت ریالی به خرید و فروش ارز های دیجیتال بپردازید و هیچ نگرانی بابت فیلتر شدن یا احراز هویت نداشته باشید. صرافی نوبیتکس با حجم معاملات بیش از 200 میلیارد تومان در روز و بیش از 4 میلیون کاربرد فعال به محلی امن برای خرید و فروش سریع و آسان +70 ارز دیجیتال در ایران تبدیل شده است.

پروسه احراز هویت صرافی نوبیتکس حداکثر 2 الی 5 روز زمان می برد. حداقل مقدار قابل خرید در این صرافی 300 هزار تومان و حداقل مقدار قابل فروش 300 هزار تومان می باشد.

بهترین صرافی

کارمزد صرافی

  • در این صرافی کارمزد معاملات درصدی از مبلغ کل معامله است.
  • کارمزد معاملات تومانی و تتری متفاوت است.
  • در صرافی نوبیتکس کاربران براساس حجم مبادلات 30 روز اخیر خود در سطوح کاربری خاصی قرار میگیرند. هرچه سطح کاربری بالاتری داشته باشند، کارمزد کمتری برای معاملات خود پرداخت خواهند کرد.

کارمزد

صرافی والکس

صرافی wallex از دیگر صرافی های ارز دیجیتال قدیمی در ایران است که در سال 1398 تاسیس شد. کاربران ایرانی به راحتی می توانند در این صرافی احراز هویت شوند و به +100 ارز دیجیتال برای خرید و فروش دسترسی داشته باشند. حجم معاملات روزانه در این صرافی بیش از 200 میلیارد تومان است و تعداد کاربران فعال در این صرافی بیش از 1 میلیون نفر است.

احراز هویت والکس حداکثر 1 الی 2 روز زمان می برد. لازم به ذکر است حداقل مقدار قابل خرید در این صرافی 100 هزار تومان و حداقل مقدار قابل فروش 100 هزار تومان می باشد.

صرافی ایرانی

کارمزد صرافی

  • کارمزد معاملات در صرافی والکس، درصدی از کل مبلغ معامله است.
  • کارمزد معاملات ریالی و تتری با هم متفاوت است.
  • در والکس برای کاربران سطوحی در نظر گرفته شده که براساس حجم مبادلات 30 روز اخیر خود در این سطوح قرار میگیرند؛ هر چه در سطوح بالاتری باشند، کارمزد کمتری پرداخت می کنند.

کارمزد والکس

صرافی بیت پین

یکی از بهترین صرافی های ارز دیجیتال ایرانی، صرافی bitpin است که در سال 1399 تاسیس شد. این صرافی در حال حاضر بیش از یک میلیون کاربر دارد. این صرافی از +150 رمزارز پشتیبانی می کند.

احراز هویت صرافی بیت پین حداکثر 1 الی 2 روز زمان می برد. حداقل مقدار قابل خرید در این صرافی 90 هزار تومان و حداقل مقدار قابل فروش 90 هزار تومان می باشد.

صرافی بیت پین

کارمزد صرافی

  • کارمزد معاملات در صرافی بیت پین، درصدی از کل مبلغ معامله است.
  • کارمزد معاملات ریالی و تتری با هم متفاوت است.
  • در بیت پین برای کاربران سطوحی در نظر گرفته شده که براساس حجم مبادلات 30 روز اخیر خود در این سطوح قرار میگیرند؛ هر چه در سطوح بالاتری باشند، کارمزد کمتری پرداخت می کنند.

صرافی ارز دیجیتال

صرافی آبان تتر

صرافی آبان تتر Abantether یکی دیگر از صرافی های معتبر، پرطرفدار و قدیمی (تاسیس در سال 1397) در ایران است که توسط چند تن از فارغ التحصیلان دانشگاه شریف راه اندازی شد. این صرافی در اوایل فعالیت خود فقط ارز دیجیتال تتر را پشتیبانی می کرد؛ اما با گذشته زمان ارز های بیشتری را در این صرافی لیست شد که در حال حاضر بیش از 300 ارز دیجیتال را در دسترس کاربران خود قرار داده است.

صرافی آبان تتر

کارمزد صرافی

اگر معاملات ما بر پایه ‌تتر انجام شود، کارمزد 0.3% خواهد بود. کارمزد معاملات بر پایه ریال در صرافی آبان تتر مانند هر صرافی دیگری درصدی از کل مبلغ معامله است و از سیستم سازنده (maker) و گیرنده (taker) استفاده می شود؛ همچنین، کارمزد در صرافی آبان تتر با توجه به حجم معاملات کاربر، کاهش پیدا می ‌کند. اما نکته جذاب در صرافی آبان ‌تتر این است که برای خرید و فروش تتر، کارمزدی پرداخت نمی کنید.

صرافی آبان تتر

لیست بهترین صرافی های ارز دیجیتال ایرانی

شما میتوانید لیست بهترین صرافی ارز دیجیتال ایرانی را در وبسایت ارز دیجیتال مشاهده کنید.

صرافی های غیرمتمرکز (Decentralized Exchange)

صرافی های متمرکز توسط یک نهاد اداره میشود، این به این معناست که شخص ثالث تمام تراکنش های انجام شده را بررسی می کند. این نهادها به تمام معاملات  نظارت دارند و جزئیات تراکنش های مشتریان خود را جمع آوری و نگهداری می کنند. این موضوع دقیقا چالشی است که ارزهای دیجیتال برای مقابله با آن ایجاد شده اند. اینکه کاربر بدون دخالت واسطه و به صورت ناشناس معاملات خود را انجام دهد. صرافی های غیرمتمرکز یا به اختصار DEX ها با این هدف به وجود آمده اند.

DEX ها ناشناس بودن کاربران را تضمین میکنند. بنابراین معاملات زیر نظر واسطه نیستند. معاملات این صرافی ها به کمک بلاکچین انجام میشود، یعنی فرد وارد صرافی غیرمتمرکز میشود، کیف پول خود را به صرافی متصل می کند و مستقیما ارز خود را از کیف پول به یک استخر نقدینگی ارسال می کند و ارز جدید خود را از همان استخر نقدینگی دریافت می کند. این پروسه به کمک قراردادهای هوشمند انجام میشود.

صرافی های غیرمتمرکز بخشی حیاتی در دنیای ارز دیجیتال تلقی میشوند، با این حال هنوز در مراحل ابتدایی هستند و حجم معاملات آنها نسبت به صرافی های متمرکز بسیار کم است. به دلیل چالش های فنی و ساختاری، فعلا نمی توانند جایگزین صرافی های متمرکز باشند.

صرافی های خود کار از یک مدل بازارساز خودکار استفاده می کند؛ بدین معنی است که در آن کاربران معاملات خود را در برابر یک استخر نقدینگی انجام می دهند. این استخرها توسط کاربرانی پر می شود که وجوه و سرمایه خود را به استخر واریز می کنند و در ازای آن توکن های ارائه دهنده نقدینگی (LP) دریافت می کنند.

در صرافی های غیرمتمرکز با مسائلی مثل احراز هویت مواجه نیستیم، با این حال بسیاری از آنها ایران را در لیست تحریم خود قرار داده اند. بنابراین برای استفاده از آنها باید از VPS یا فیلترشکن استفاده کنید.

نمونه ای از صرافی های غیر متمرکز عبارت انداز:

  • Uniswap
  • PancakeSwap
  • Curve Finance
  • dYdX

صرافی Uniswap

Uniswap  یک صرافی غیر متمرکز است که به ارائه خدمات مالی به صورت غیر متمرکز و خودکار می پردازد. Uniswap در سال 2018 راه اندازی شد، نمونه ای از یک بازار ساز خودکار (AMM) است؛ یک پروتکل نقدینگی خودکار که براساس قرارداد هوشمند در بلاک چین اتریوم پیاده سازی شده است. هدف اصلی یونی سواپ این است که معاملات خرید و فروش ارزهای دیجیتال را به صورت خودکار و بدون واسطه را برای همه فراهم کند.

صرافی PancakeSwap

PancakeSwap از دیگر صرافی های غیر متمرکز، یک بازارساز خودکار (AMM) است که به کاربران اجازه می دهد تا ارز های دیجیتال خود را مبادله کنند. PancakeSwap در سپتامبر 2020 براساس قرارداد هوشمند روی بلاک چین بایننس راه اندازی شد. در این صرافی معاملات خرید و فروش ارزهای دیجیتال را به صورت خودکار و بدون واسطه انجام می شود.

بهترین صرافی ارز دیجیتال برای ایرانیان کدام است؟

پیشنهاد ما این است که تا حد امکان از صرافی های ارز دیجیتال ایرانی و معتبر استفاده کنید. متاسفانه بسیاری از معامله گران ایرانی سرمایه های خود را در صرافی های خارجی از دست داده اند و امکان پیگیری و بازگشت دارایی های بلوکه شده برای آنها وجود ندارد. یادتان باشد درصورتی که صرافی های ارز دیجیتال خارجی را انتخاب کردید، از VPS و فیلترشکن استفاده کنید. دارایی خود را بلافاصله بعد از معامله به کیف پول خود منتقل کنید و هرگز اقدام به احراز هویت نکنید.

5/5 - (6 امتیاز)
آموزش ارز دیجیتال کریپتوکارنسی چیست؟ بیت کوین چیست؟ وایت پیپر Whitepaper چیست و چگونه آن را تحلیل کنیم؟ اتریوم چیست؟ هر آنچه باید قبل از سرمایه گذاری در ارز اتریوم بدانید دیفای (Defi) یا امور مالی غیرمتمرکز چیست؟ ایردراپ چیست؟ آموزش دریافت ارز دیجیتال رایگان هاوینگ چیست و چه تاثیری روی قیمت بیت کوین دارد؟ قرارداد هوشمند یا Smart Contract در ارز دیجیتال چیست؟ آلت کوین چیست و بهترین آلت کوین ها کدامند؟ استیبل کوین چیست؟ استیکینگ (Staking) یا استیک کردن ارز دیجیتال به چه معناست؟ هودل HODL یا هولد کردن در ارز دیجیتال چیست؟ بهترین کیف پول ارز دیجیتال کدام است؟ بهترین صرافی ارز دیجیتال ایرانی و خارجی بدون تحریم بهترین نرم افزارهای ترید ارز دیجیتال در سال 2023 آموزش صرافی Bingx از ثبت نام تا خرید و فروش ارز دیجیتال

آخرین مقالات مرتبط

میم کوین چیست؟

ارز های دیجیتال یا رمزارز ها راه خود را از سال 2008 با بیت کوین آغاز کردند که هدف آن وسیله ای برای مبادله همتا به همتا (فرد به فرد) و بدون واسطه بین طرفین بود؛ اما رفته رفته شاهد ورود رمزارز های دیگر به بازار بودیم که خیلی از آن ها دارای اهداف و […]

ادامه مطلب

پرایس اکشن ICT چیست؟ آموزش سبک ict (صفر تا صد)

درباره پرایس اکشن ict چه می­‌دانید؟ اگر دوست دارید سرمایه­‌گذاری‌­ها و معاملات خود را با روش‌­های بهتری مدیریت کنید، یکی از سبک‌ هایی که باید درباره آن بدانید، سبک معاملاتی ict است. در این مقاله می­خواهیم شما را با این روش جذاب و کاربردی آشنا کنیم. ابتدا در مورد مفهوم پرایس اکشن صحبت میکنیم و […]

ادامه مطلب

کریپتوکارنسی چیست؟

ارز شامل سکه و اسکناس های کاغذی می ‌شود که توسط دولت ها تولید و توزیع شده تا در چرخه اقتصاد گردش داشته باشد و آن به عنوان وسیله ای برای پرداخت هزینه کالا و خدمات استفاده می شود؛ به این نوع ارز ها، ارز فیات گویند. با پیشرفت تکنولوژی نوع دیگری از ارز ها […]

ادامه مطلب

دیدگاه‌ها

مشاهده نظرات بیشتر

دیدگاه خود را بنویسید

برای ثبت دیدگاه خود باید ثبت نام کنید یا وارد شوید.
آموزش ارز دیجیتال کریپتوکارنسی چیست؟ بیت کوین چیست؟ وایت پیپر Whitepaper چیست و چگونه آن را تحلیل کنیم؟ اتریوم چیست؟ هر آنچه باید قبل از سرمایه گذاری در ارز اتریوم بدانید دیفای (Defi) یا امور مالی غیرمتمرکز چیست؟ ایردراپ چیست؟ آموزش دریافت ارز دیجیتال رایگان هاوینگ چیست و چه تاثیری روی قیمت بیت کوین دارد؟ قرارداد هوشمند یا Smart Contract در ارز دیجیتال چیست؟ آلت کوین چیست و بهترین آلت کوین ها کدامند؟ استیبل کوین چیست؟ استیکینگ (Staking) یا استیک کردن ارز دیجیتال به چه معناست؟ هودل HODL یا هولد کردن در ارز دیجیتال چیست؟ بهترین کیف پول ارز دیجیتال کدام است؟ بهترین صرافی ارز دیجیتال ایرانی و خارجی بدون تحریم بهترین نرم افزارهای ترید ارز دیجیتال در سال 2023 آموزش صرافی Bingx از ثبت نام تا خرید و فروش ارز دیجیتال

طراحی و توسعه توسط تیم فنی دلفین وست
تمامی حقوق محفوظ است.