بستن منو

بهترین استراتژی فارکس در سال 2023 کدام است؟

تیم تحلیل دلفین وست
19 خرداد 1402

احتمالا شما هم شنیده‌اید که داشتن نظم در معامله گری یکی از جنبه های کلیدی سرمایه گذاری در بازارهای مالی است. یکی از راه های حفظ نظم در معاملات فارکس این است که بهترین استراتژی فارکس که برای شما کار میکند را انتخاب کنید و به آن پایبند باشید. اگر استراتژی معاملاتی شما تست شده باشد، میتوانید راحت تر به آن اعتماد کنید. پیروی از استراتژی های مشخص و داشتن نظم در معاملات میتواند بازدهی شما را افزایش دهد. در این مقاله، بهترین استراتژی های معاملاتی فارکس را پوشش داده‌ایم که میتوانید از همین امروز شروع به پیاده سازی آن‌ها کنید.

آموزش فارکس صفر تا صد

انتخاب بهترین استراتژی فارکس

وقتی صحبت از سودآورترین و بهترین استراتژی فارکس میشود، واقعا پاسخ دقیقی برای آن وجود ندارد. یک استراتژی ممکن است برای یک معامله گر بسیار خوب و برای معامله گر دیگر ناکارآمد باشد. و برعکس، استراتژی هایی که دیگران آن را رد می‌کنند، ممکن است برای شما مناسب باشد. بنابراین برای انتخاب بهترین استراتژی باید شخصیت خود را در نظر بگیرید و بهترین سیستم معاملاتی را انتخاب کنید.

انتخاب یک استراتژی معاملاتی که برای شما کار کند، نیازمند آزمایش است. بسیاری از استراتژی ها بعد از تست حذف خواهند شد.

بهترین استراتژی فارکس

انواع استراتژی فارکس

اسکالپینگ Scalping: اسکالپینگ یا نوسان گیری کوتاه مدت، یک روش معاملاتی بسیار کوتاه مدت است که در چند دقیقه انجام میشود و هدف شخص در این نوع از معاملات دریافت چند پیپ سود است. این استراتژی معمولا در تایم فریم های کوتاه مدت استفاده میشوند.

روزانه Day Trading: تریدر در معاملات روزانه قبل از بسته شدن بازار، تمامی پوزیشن های آن روز را می‌بندد. این استراتژی برای مبتدیان مناسب است. معاملات آن تنها چند ساعت طول میکشد و تایم فریم روی یک یا دوساعت تنظیم میشود.

سوئینگ تریدینگ Swing Trading: این نوع از معاملات برای چندین روز حفظ میشوند و معامله گران به دنبال کسب سود از الگوهای قیمت کوتاه مدت هستند. یک سوئینگ تریدر در تایم فریم های 15 دقیقه تا یک ساعته کندل ها را بررسی می‌کنند.

در این استراتژی سعی می‌کنند در کنار دریافت سود از بازارهای روندی، از بازارهای رنج هم سود دریافت کنند.

پوزیشن تریدینگ Position Trading: پوزیشن تریدینگ شباهت هایی به هولد کردن دارد و بزرگترین تایم فریم را در برمیگیرد. معامله گر در این استراتژی نمودارهای پایان روز را بررسی میکند. پوزیشن تریدینگ نیازمند صبر و نظم بسیار از سوی معامله گر است. این معاملات ممکن است هفته‌ ها، ماه‌ ها یا سال‌ ها طول بکشند.

در ادامه، لیستی از بهترین استراتژی های فارکس را مشاهده می‌کنید و اینکه چطور میتوانید به کمک آنها معامله کنید.

استراتژی فارکس روزانه 50 پیپ

استراتژی فارکس روزانه 50 پیپ یکی از معروف ترین استراتژی های معاملاتی است که از حرکات اولیه برخی از جفت ارزها، که نقدشوندگی بالایی دارند، استفاده میکند. جفت ارز EUR/USD و  GBP/USD بهترین جفت ارزهایی هستند که میتوانند برای این استراتژی مورد استفاده قرار گیرند.

بعد از بسته شدن کندل ساعت 7 صبح به وقت گرینویچ، معامله گران وارد دو معامله در خلاف جهت یکدیگر میشوند، زمانی که یک معامله با توجه به حرکات قیمت در نمودار فعال شود، معامله‌ی دیگر به صورت خودکار لغو خواهد شد. حد سود 50 پیپ تعیین میشود و حد ضرر بعد از شکل گیری کندل، در هر نقطه ای بین 5 تا 10 پیپ، بالاتر یا پایین تر از آن تعیین میشود. پس از تعیین شرایط، اکنون برعهده‌ی بازار است که بقیه کارها را انجام دهد.

این استراتژی برای مدیریت ریسک اجرا میشود. معاملات روزانه و اسکالپینگ، هردو استراتژی کوتاه مدت معاملات فارکس هستند. یادتان باشد، استراتژی های کوتاه مدت ریسک بیشتری دارند، بنابراین اطمینان از مدیریت ریسک ضروری است.

استراتژی فارکس روزانه 50 پیپ باکس های نارنجی کندل ساعت 7 را نشان میدهند

استراتژی ترید روزانه

بهترین تریدرهای فارکس معتقدند سود معاملات در نمودارهای روزانه بیشتر از نمودارهای کوتاه مدت است.

  • در مقایسه با تایم فریم یک ساعته یا تایم فریم های کوتاه تر، نمودارهای روزانه نوسان کمتری دارند.
  • سیگنال های استراتژی روزانه قابل اعتمادتر از بازه زمانی های کوتاه تر هستند و پتانسیل سوددهی بیشتری دارند.
  • در این استراتژی، نیازی نیست نگران اخبار فاندامنتال باشید، چرا که اخبار روی نمودارهای روزانه تاثیری ندارند.

استراتژی نمودار روزانه فارکس سه اصل دارد:

شناسایی روند: روندها در بازار تکرار میشوند. اولین اصل این استراتژی یافتن روندهای طولانی مدت است و یکی از راه های شناسایی این روندها مطالعه داده های قیمت در سه ماه گذشته است. شناسایی نوسانات قدم بعدی است. با ارجاع این داده ها در نمودار فعلی، میتوانید جهت بازار را شناسایی کنید.

تمرکز کنید: استراتژی فارکس نیازمند صبر است. باید میل ورود به بازار را از خود دور کنید و سرمایه خود را برای یک موقعیت بهتر حفظ کنید.

استفاده از حد ضررهای بزرگتر: حواستان به نوسان های بزرگ در طول روز باشد. با این حال، استفاده از حد ضرر بزرگ به معنای در معرض خطر قرار دادن سرمایه تان نیست، با این استراتژی از نوسانات تصادفی که در طول روز ایجاد میشود، مقابله می‌کنید.

استراتژی یک ساعته

در استراتژی یک ساعته فارکس میتوانید از تایم فریم های یک ساعته استفاده کنید. جفت ارزهای EUR/USD، USD/JPY، GBP/USD و AUD/USD برای معامله با این استراتژی مناسب ترند. معمولا از اندیکاتور MACD برای این استراتژی استفاده میشود که در متاتریدر 4 و 5 وجود دارد.

استراتژی هفتگی

بسیاری از معامله گران فارکس به دلیل نوسانات بازار (که فرصت های بیشتری را در تایم فریم های کوتاه تر ارائه میدهد) معاملات روزانه را می‌پسندند. اما کندل هفتگی اطلاعات زیادی درباره بازار ارائه میدهد. به همین دلیل استراتژی معاملات هفتگی فارکس میتواند انعطاف پذیری و ثبات بیشتری را در مقایسه با ترید روزانه ارائه دهد.

اساس این استراتژی پوزیشن سایز پایین تر و اجتناب از ریسک بیش از اندازه است. معامله گران میتوانند از متداول ترین الگوهای پرایس اکشن مانند کندل ها، الگوی هارامی و الگوی چکش استفاده کنند.

یکی از رایج ترین الگوهای مورد استفاده در فارکس، الگوی چکش است که به صورت زیر است:

الگوی چکش در فارکس

نقطه مقابل الگوی چکش، الگوی ستاره دنباله دار است که شبیه تصویر زیر است:

الگوی ستاره دنباله درا فارکس

نمودار زیر حرکت قیمت هفتگی NZDUSD را نشان میدهد که شامل این الگوهاست.

استراتژی هفتگی فارکس

استراتژی پرایس اکشن در فارکس

بهترین استراتژی های فارکس همیشه از تحلیل حرکت قیمت سود می‌برند که به آن تحلیل تکنیکال نیز میگویند. وقتی صحبت از استراتژی های تکنیکال میشود، دو روش وجود دارد: استراتژی معاملات بر اساس خط روند trend following و ترید برخلاف روند countertrend trading. این دو استراتژی از تشخیص الگوهای قیمتی سود کسب می‌کنند.

وقتی در مورد الگوهای قیمتی صحبت میکنیم، مهم ترین مفهوم، مقاومت و حمایت است. این دو مفهوم به این دلیل رخ میدهد که فعالان بازار علاقه دارند قیمت های بعدی را بر اساس آخرین سقف و کف های قیمتی پیش بینی کنند.

حمایت: حمایت چیزی است که از کاهش بیشتر قیمت جلوگیری می‎کند. سطح حمایت، نقطه قیمتی در نمودار است که معامله‌گر انتظار دارد حداکثر تقاضا وارد بازار شود. هر زمان که قیمت به خط حمایت برسد، احتمالاً به بالا باز می‌گردد. سطح حمایت همیشه کمتر از قیمت فعلی بازار است.

مقاومت: مقاومت چیزی است که از افزایش بیشتر قیمت جلوگیری می‌کند. سطح مقاومت، نقطه‌ی قیمتی در نمودار است که معامله‌گران انتظار حداکثر عرضه دارایی را دارند. سطح مقاومت همیشه بالاتر از قیمت فعلی بازار است.

وقتی بازار به پایین ترین حد اخیر خود میرسد، چه اتفاقی می‌افتد؟ به زبان ساده، خریدار جذب چیزی میشود که آن را ارزان‌تر از ارزش ذاتی‌اش می‌داند. وقتی بازار به بالاترین حد اخیر خود میرسد، چه میشود؟ فروشنده به دنبال فروش چیزی است که در حال حاضر، بیشتر از ارزش ذاتی اش قیمت دارد.

این نکات را درباره استراتژی پرایس اکشن در فارکس بخاطر داشته باشید:

  • سطوح حمایت و مقاومت تنها یک پیامد طبیعی از رفتار معامله گران است.
  • هدف معاملات خط روند، کسب سود از نقاطی است که سطوح حمایت و مقاومت می‌شکنند.
  • استراتژی معاملات برخلاف خط روند، به این صورت است که در صورت پیش بینی افزایش قیمت، میفروشند و در صورت پیش بینی کاهش قیمت، میخرند.

استراتژی ترند تریدینگ یا معاملات خط روند

گاهی اوقات یک بازار از محدوده خارج میشود و به زیر سطح حمایت یا بالاتر از مقاومت حرکت می‌کند. چگونه این اتفاق می‌افتد؟ زمانی‌که حمایت شکسته میشود و کف قیمتی جدید ایجاد میشود، خریداران متوقف میشوند. این به این دلیل است که خریداران متوجه ایجاد قیمت های ارزان تر میشوند و منتظر رسیدن به کف قیمتی جدید هستند. در همان شرایط، تریدر هایی وجود دارند که به صورت وحشت زده اقدام به فروش میکنند، چون معتقدند که قیمت پایین‌تر میرود.

این روند تا زمانیکه فروش متوقف شود و به تریدرها ثابت شود قیمت بیش از این کاهش نخواهد داشت، ادامه پیدا میکند. استراتژی معاملات بر اساس خط روند، معامله گران را تشویق میکند که پس از عبور از مقاومت، اقدام به خرید کنند و بعد از عبور بازار از حمایت، آن را بفروشند.

این استراتژی به کمک اندیکاتور تریدر را از شروع روند جدید در بازار آگاه میکند. نشانه‌ای که ممکن است یک روند در حال شکل‌گیری را نشان دهد، شکست نامیده میشود. شکست قیمت زمانی اتفاق می‌افتد که قیمت بالای سطح مقاومت یا زیر محدوده حمایت حرکت میکند.

یک روش دیگر برای معامله در شرایط مطلوب تر بازار فارکس وجود دارد. به طور خلاصه، شما به MA یا میانگین متحرک 25 روزه و میانگین متحرک 300 روزه نگاه می‌کنید:

  1. اگر میانگین متحرک 25 روزه پایین تر از میانگین متحرک 300 روزه باشد، بفروشید.
  2. اگر میانگین متحرک 25 روزه بالاتر از میانگین متحرک 300 روزه باشد، بخرید.

استراتژی 4 ساعته

استراتژی 4 ساعته فارکس، یک استراتژی سودآور است که قیمت در نمودار 4 ساعته تحلیل میشود و نقطه ورود در تایم فریم یک ساعته تعیین میشود. در این استراتژی به دو میانگین متحرک 55 دوره و 34 دوره نیاز است. برای استفاده از این استراتژی ابتدا در تایم فریم 4 ساعته روند را مشخص کرده و سپس وارد تایم فریم یک ساعته می‌شویم و از میانگین متحرک ها استفاده میکنیم.

اگر روند صعودی باشد، نقطه ای که میانگین متحرک 34 دوره، میانگین متحرک 55 دوره را به سمت بالا می شکند، نقطه ورود شما برای خرید خواهد بود. و در روند نزولی، هرگاه میانگین متحرک 34 دوره، میانگین متحرک 55 دوره را به سمت پایین بشکند، نقطه ورود شما برای معاملات فروش خواهد بود.

استراتژی های زیادی برای معامله در بازارهای مالی وجود دارد که این چند استراتژی نمونه ای از آنهاست و میتوانید از آنها در معاملات خود استفاده کنید. اما به یاد داشته باشید، عملکرد گذشته‌ی این استراتژی ها موفقیت آنها را در معاملات حال حاضر شما تضمین نمیکند. به همین دلیل همیشه از حد ضرر در معاملات خود استفاده کنید و همچنین مدیریت سرمایه را فراموش نکنید.

4.1/5 - (15 امتیاز)
آموزش فارکس آشنایی با بازار فارکس جفت ارز یا Currency pair در فارکس چیست؟ اسپرد یا Spread در فارکس چیست؟ پیپ در فارکس (Pip) چیست؟ سشن های فارکس به وقت ایران لات در فارکس چیست و چگونه محاسبه میشود؟ لوریج در فارکس چیست؟ هج کردن در فارکس چیست؟ آموزش هج در فارکس انواع سفارشات در فارکس و نحوه استفاده از آنها بازیگران بازار فارکس چه کسانی هستند؟ بهترین بروکر های فارکس برای ایرانیان آموزش نصب متاتریدر (MetaTrader 4) به صورت تصویری آموزش حساب دمو در فارکس آموزش جامع بروکر آلپاری + ویدیو آموزش ثبت نام آموزش کامل سایت فارکس فکتوری باینری آپشن چیست؟ آموزش باینری آپشن آلپاری

آخرین مقالات مرتبط

معرفی بهترین اندیکاتور فارکس | 10 اندیکاتور برتر

یکی از مباحث ابتدایی و البته کاربردی در آموزش فارکس، استفاده از اندیکاتورمی باشد. اندیکاتور در واقع یک ابزار کمکی در نمودار قیمتی محسوب می شود که به کمک آن معامله گران می توانند راحت تر نمودار قیمتی را بررسی و نقطه ورود های مطمئن تری را پیدا کنند. درحال حاضر اندیدکاتورهای بسیار زیادی وجود […]

ادامه مطلب

تحلیل سنتیمنتال (Sentiment Analysis) یا تحلیل احساسات در بازارهای مالی چیست؟ + ابزارهای آن

بیشتر تحلیل‌گرانی که در بازارهای مالی فعالیت می‌کنند، بر تحلیل تکنیکال و تحلیل بنیادی یا فاندامنتال تسلط دارند. در مطالب آموزشی وب سایت‌ها و دوره‌های آموزشی نیز، بیشتر روی این دو نوع تحلیل مانور داده می‌شود. تحلیل تکنیکال به‌وسیله نمودارها و سوابق قیمتی انجام می‌شود. تحلیل فاندامنتال  هم به بررسی ریشه‌ای دارایی‌های مالی اشاره دارد. […]

ادامه مطلب

حداقل سرمایه برای ورود به فارکس چقدر است؟

در بازار بورس، حداقل سرمایه برای ورود و خرید سهام معادل با 500 هزار تومان است. در بازار ارزهای دجیتال، حداقل سرمایه برای ورود و خرید ارز معادل با 100 الی 300 هزار تومان است. بازار فارکس نیز همانند این دو بازار دارای یک حداقلی برای فعالیت است؛ اما آیا می توان با حداقل سرمایه […]

ادامه مطلب

دیدگاه‌ها

مشاهده نظرات بیشتر

دیدگاه خود را بنویسید

برای ثبت دیدگاه خود باید ثبت نام کنید یا وارد شوید.
آموزش فارکس آشنایی با بازار فارکس جفت ارز یا Currency pair در فارکس چیست؟ اسپرد یا Spread در فارکس چیست؟ پیپ در فارکس (Pip) چیست؟ سشن های فارکس به وقت ایران لات در فارکس چیست و چگونه محاسبه میشود؟ لوریج در فارکس چیست؟ هج کردن در فارکس چیست؟ آموزش هج در فارکس انواع سفارشات در فارکس و نحوه استفاده از آنها بازیگران بازار فارکس چه کسانی هستند؟ بهترین بروکر های فارکس برای ایرانیان آموزش نصب متاتریدر (MetaTrader 4) به صورت تصویری آموزش حساب دمو در فارکس آموزش جامع بروکر آلپاری + ویدیو آموزش ثبت نام آموزش کامل سایت فارکس فکتوری باینری آپشن چیست؟ آموزش باینری آپشن آلپاری

طراحی و توسعه توسط تیم فنی دلفین وست
تمامی حقوق محفوظ است.